سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بیت کوین به شکل میکروتراشه درمی آید

برخی از شرکت های فعال در بازار ارزهای دیجیتال دارند روی میکروچیپ های کاشتنی کار می کنند. ایده این شرکت های داده کاو، حفظ امنیت ارز دیجیتال و کلیدهای رمزنگاری نسبت به کیف پول آنلاین است. این شرکت ها اعتقاد دارند با رواج پول های دیجیتالی و بالا رفتن ارزش پول هایی مانند بیت کوین و ورود این پول ها در معاملات و خریدهای روزانه، احتمال سرقت سکه های مجازی افزایش پیدا می کنند.این شرکت ها یک کپسول با نام BiChip ساخته اند که ابعادی دو در 21 میلی متر دارد و 888 بایات ظرفیت دارد. این کپسول در زیر پوست دست کاشته می شود. این کپسول در واقع یک تراشه بسیار ریز است که کاملا قابلیت برنامه ریزی را دارد.

این شرکت ها، کپسول های BiChip را زیر پوست بسیاری از مشتریان خود نصب کرده اند و متوجه شدند که این تراشه هیچ مشکلی برای آنها به وجود نیاورده است.

این میکروچیپ می تواند از طریق NFC یا RFID با دستگاه های دیگر ارتباط برقرار کند و کاربران به جای کیف پول آنلاین، از طریق آن در خریدهای روزانه پول پرداخت کنند.

میکروچیپ های پول دیجیتالی نیازی به باتری یا شارژ ندارند و از طریق آنتن های NFC انرژی خود را تغذیه می کنند. روی این میکروچیپ می توان صد هزار بار اطلاعاتی را نوشت و پاک کرد. بنابراین نیازی به تعویض سریع آن وجود ندارد. سازندگان ادعا می کنند که هر میکروچیپ حدودا 10 سال عمر کند.

بیت کوین به شکل میکروتراشه درمی آید

 

روی این کاشتنی ها می توان حدود 26 کلید خصوصی کوچک 33 کارکتری را به همراه اطلاعات مورد نیاز دیگر ذخیره کرد. البته برای کاربران با ظرفیت های بالاتر می توان از سیستم رمزنگاری BIP–38 استفاده کرد که طول کلیدها را به 58 کاراکتر افزایش می دهد.

اسکن این میکروچیپ ها نیز بسیار ساده است و هیچ خطری برای دست یا سلامتی انسان ندارد. کافی است فرد مورد نظر دستش را نزدیک یک بارکدخوان یا اسکنر NFC بگیرد و پرداخت مجازی خود را انجام دهد.

تاکنون این میکروچیپ برای ارزهای دیجیتال رایجی مانند بیت کوین، اتریوم، ریپل و لایت کوین ساخته شده است که البته برای ریپل به خاطر سرعت بالای ساخت و تولید یک سکه مجازی بهتر جواب داده است. به علاوه، معامله با ریپل مقرون به صرفه تر است و سود بیشتری به شرکت های سازنده میکروچیپ می رساند.

برخی از شرکت های فعال در بازار ارزهای دیجیتالی نمونه میکروچیپ های ساخته شده را به دست مشتریان خاص تزریق می کنند تا آزمایش ها و ارزیابی های خود را انجام دهند.

همان اندازه که سازندگان میکروچیپ های ارز مجازی اعتقاد دارند، این فناوری در سال 2018 به یک جریان اصلی بازار تبدیل می شود. مخالفان اعتقاد دارند این روش جواب گو نیست و تا یک دهه آینده هم فراگیر نمی شود. آنها می گویند مردم با پرداخت های مبتنی بر کارت راحت تر هستند و کاشتنی ها هنوز به بلوغ خود نرسیده اند.

منبع : trustedreviews

اشتراک در تلگرام

 

بیت کوین به شکل میکروتراشه درمی آید

آنتن های NFC

حفظ امنیت ارز دیجیتال

سکه مجازی

سیستم رمزنگاری BIP–38

کلیدهای رمزنگاری

کیف پول آنلاین

میکروچیپ


شاید بیت کوین سقوط کند ولی این اتفاق 100 سالی زمان می برد

رابرت شیلر یکی از برندگان جایزه نوبل اقتصاد در سال 2013، پیش بینی کرده  که بیت کوین یا به طور ناگهانی سقوط می کند و یا روند نزولی تدریجی خواهد داشت و آن را با جنون گل لاله قرن هفدهم مقایسه کرده است. . شاید چیزی مثل طلا حتی اگر به عنوان یک منبع سرمایه گذاری به آن نگاه نکنیم ولی در هر صورت ارزشی برای نگه داشتن دراد ولی به نظر وی روشن نیست آخر و عاقبت بیت کوین چه خواهد شد.

شاید بیت کوین سقوط کند ولی این اتفاق 100 سالی زمان می بردطنز مانیای گل لاله اثر بروگل جوان (حدود 1640) دلالان به عنوان میمون بی‌مغز در طبقه? بالای با لباس معاصر را به تصویر کشیده شده‌اند. در تصویر این حماقت اقتصادی، یک میمون در گوشه سمت راست در حال ادرار کردن بر روی لاله? قبلاً با ارزش است، دیگران در در دادگاه به عنوان بدهکار ظاهر شده‌اند و یکی دیگر به طرف قبر حمل می‌شود.

دسامبر گذشته بیت کوین روند صعودی شدیدی داشت و هر روز بالا رفت و به 20 هزار دلار هم رسید ولی پس از آن روندی نزولی بر بازار این ارز دیجیتال حاکم شد و حال به حدود 12 هزار دلار رسیده است. به نظر این اقتصاددان این روند چیزی مشابه وقایع دهه 1640 هلند است که حباب اقتصادی گل لاله رخ داد که به آن جنون گل لاله می گفتند. به دوره‌ای در عصر طلایی هلندی گفته می‌شود که قیمت برای پیاز تازه معرفی شده گل لاله به سطح فوق‌العاده بالا ترقی کرد و سپس به طور ناگهانی سقوط کرد. جنون گل لاله اولین حادثه حباب اقتصادی و یکی از سه حباب اقتصادی بزرگ در تاریخ معاصر اروپا به شمار می‌آید. حال سوال اینجاست که عاقبت بیت کوین چه می شود. ما هنوز هم برای خرید پیاز گل لاله پول می دهیم  و گاهی اوقات قیمت آن بالا هم می رود ولی آیا بیت کوین هم بعد از سقوط احتمالی این ارزش را حفظ خواهد کرد.

به نظر وی :

شاید بیت کوین سقوط کند و فراموش شود و این عاقبت را داشته باشد ولی این نتیجه نیازمند مدت زمان زیادی است که شاید از الان 100 سالی زمان ببرد.

منبع : RT

اشتراک در تلگرام

 

شاید بیت کوین سقوط کند ولی این اتفاق 100 سالی زمان می برد

بروگل جوان

جنون گل لاله

رابرت شیلر

سقوط بیت کوین


نشست اختصاصی بررسی ارزهای دیجیتال در اولین روز از هفتمین همایش ب

هفتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با موضوع نوآوری، بازیگران جدید و کارآیی در کسب و کار مالی در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار شد. مهمترین هدف این همایش بحث و تبادل نظر در خصوص آخرین تحولات صنعت بانکداری الکترونیک بوده است ، در زیر گزیده ای از مباحث این نشست اختصاصی در مورد بررسی ارزهای دیجیتال نقل شده است : 

 

نشست اختصاصی بررسی ارزهای دیجیتال در اولین روز از هفتمین همایش بانکداری الکترونیک برگزار شد

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد:

یکی از مسئولیت‌های جمع حاضر این است که نقشه‌ی راه توسعه‌ی شبکه بانکی را به سمت ?بلاک‌چین طراحی کند. متأسفانه این موضوع و عدم آینده‌نگری در آن، ضررهای بسیاری را متوجه مردم کرده و باعث خروج ارز از کشور شده است. نه‌تنها مردم، بلکه بسیاری از مسئولین نیز با این موضوع آشنا نیستند. قطعا در سال آینده، اقتصاد دیجیتالی بخشی از برنامه بودجه‌ای دولت به مجلس خواهد بود.

او با تاکید بر ضرورت پرداختن به اقتصاد دیجیتالی، افزود:

آمادگی داریم نشستی را با حضور فعالان شبکه بانکی برای لحاظ کردن دیدگاه‌ها و نظرات آنها در تدوین این سند برگزار کنیم.

آذری جهرمی، با اشاره به تحولات روز دنیا در حوزه اقتصاد دیجیتالی و پرده‌برداری از آن در مدل اقتصادی کشورها گفت:

«بلاک‌چین به عنوان یک واقعیت خواهد آمد. از این رو، باید نقشه راه آن را استخراج کنیم.»

نشست اختصاصی بررسی ارزهای دیجیتال در اولین روز از هفتمین همایش بانکداری الکترونیک برگزار شد

سید ولی الله فاطمی اردکانی عضو هیات مدیره بانک ملی اعلام کرد :

امیدواریم تجربه پروژه کارت های اعتباری با اونهمه وقت و کار کارشناسی که با برخی اظهار نظر ها هرگز اجرا نشد در مورد بلاکچین و رمز ارزها تکرار نشود.

نشست اختصاصی بررسی ارزهای دیجیتال در اولین روز از هفتمین همایش بانکداری الکترونیک برگزار شد

 

ناصر حکیمی، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در کنار هشدار های لازم افزود:

سفارشی برای خریدن یا نخریدن نداریم و با توجه به کاهش قیمت بیتکوین، فشار برای اظهار نظر شتابزده بر ما کمتر شده است. وی افزود تا زمان اجرا نشدن پروژه های عملی در زمینه بلاکچین نمیتوان اظهار نظر و رگولاتوری قطعی کرد ولی فعلا فضا باز است تا پژوهشهای علمی و عملی در این حوزه صورت پذیرد.

ناصر حکیمی در پاسخ به نوسانات قمار گونه قیمت رمزارزها گفت:

اگر قمار باز بر سر زوج و فرد بودن پلاک ماشینهای عبوری از یک خیابان شرط بندی کنند مقصر پلاک ماشین نیست و نمیتوان دستور توقیف پلاکها را صادر کرد

نشست اختصاصی بررسی ارزهای دیجیتال در اولین روز از هفتمین همایش بانکداری الکترونیک برگزار شد

 

عباس آشتیانی، پژوهشگر ارزهای دیجیتال افزود:

ما نمیتوانیم از بلاکچین و کاربردهای آن استقبال کنیم ولی چشم خودمان را بر روی بزرگترین محصول آن یعنی رمز ارزها ببندیم.
برای ورود به این حوزه زمان زیادی باقی نمانده و باید تسریع کرد.
وقتی با ارز رایج کشور مواد مخدر خریداری شود نمیتوان به دستگاه قضا گفت که سیستم بانکی را مسدود کند. حوزه کریپتوکارنسی ها و بلاکچین نیز همین گونه میباشد. راه حل، گفتگو و تعامل ملی و یک طوفان ذهنی در بین کارشناسان حقیقی این حوزه و حمایت بانک مرکزی میباشد.
دو طرف باید همدیگر را به رسمیت بشناسند.
کارشناسان زیادی در این حوزه در داخل کشور وجود دارند و باید از این ظرفیت استفاده کرد.
دلایل رگولاتوری در کشور های دیگر باید بررسی شود و از تجربه های دیگر کشورها در این زمینه بهتر است استفاده شود

نشست اختصاصی بررسی ارزهای دیجیتال در اولین روز از هفتمین همایش بانکداری الکترونیک برگزار شد

 

محسن قادری مدیرعامل شاپرک اعلام کرد:

اگر سوار موج بلاک چین و ارزهای دیجیتال نشویم، غرق می شویم و از دنیا عقب خواهیم افتاد. در حال حاضر موضوع بلاک چین در حال تغییر دادن کل پارادایم سیستمی در دنیا است و ما در ایران نیز باید این موضوع را به صورت صحیح و دقیق مورد بررسی قرار دهیم تا با تحولات تاثیر گذار جهان همراه شویم. تمرکز ما در ایران باید روی تغییرات باشد و با نگاه باز به استقبال اینگونه تغییرات برویم.

قادری در ادامه این نشست با بیان یک آمار اعلام کرد:

 در 61 کشور دنیا، نزدیک به 57 درصد این گونه کشورها قوانین نحوه برخورد با بلاک چین را نوشته اند اما اجرا نکرده اند و 3 درصد حاکمیت ها نیز با آن مخالفت کرده اند و در عین حال 14 درصد اینگونه کشورها اعلام کرده اند که مساله ارزهای الکترونیک را پذیرفته اند. در حال حاضر همه در ایران به خاطر ریسک بالای ارزهای دیجیتال با بی اعتمادی به آن نگاه می کنند و برای همه، این رویداد همانند اتاق تاریکی است که هیچ چیز در آن مشخص نیست.

مطالب مرتبط :

اشتراک در تلگرام

 

نشست اختصاصی بررسی ارزهای دیجیتال در اولین روز از هفتمین همایش بانکداری الکترونیک برگزار شد

 


اپرا از شما در مقابل سو استفاده های کریپتو ماینینگ محافظت می کند

 

با رشد و محبوبیت ارزهای دیجیتال، سایت های زیادی با درج کدها و اسکریپت های استخراج در صفحات سایت و استفاده ی غیرمجازی از CPU ی کامپیوترها یا گوشی هایی که به این وب‌سایت ها وارد‌ می‌شوند، درآمد زیادی بدست می‌آورند. این سایت ها علاوه بر کند کردن سرعت دستگاه باعث کاهش عمر باتری و CPU نیز می‌شوند.

سه هفته پس از آن که اپرا قابلیت حفاظت از استخراج ارزهای دیجیتالی را به مرورگر دسکتاپی خود اضافه کرد، حالا این شرکت نرم‌افزاری همین قابلیت مشابه را روی مرورگرهای موبایل خود فعال کرده‌ است. کابران اندروید و آی‌ او‌ اس می‌توانند با به‌روز رسانی جدید نرم افزارهای اپرا (Opera) و اپرا مینی (Opera Mini)، در برابر سوء استفاده غیرمجاز افراد سودجو ایمن خواهند بود. اما این کار چگونه انجام می‌شود؟ شرکت اپرا در این باره توضیح داد:

برای قابلیت جدید جلوگیری از استخراج ارزهای دیجیتال، فقط کافیست که قابلیت Ad Blocker را در نرم افزار خود فعال کنید. این قابلیت را می‌توانید در بخش تنظیمات (Settings) اپلیکیشن فعال کنید. با انجام این کار مرورگر علاوه بر کدهای تبلیغاتی مزاحم، کدهای استخراج کننده را هم غیرفعال می‌کند.

اسکریپت‌های استخراج ارزهای دیجیتالی نظیر بیت کوین (یا استخراج مونرو) می‌توانند مصرف CPU گوشی هوشمند شما را تا 100 درصد بالا ببرند که باعث کاهش عمر باتری و پردازنده دستگاه شما شده و آن را در خطر خراب شدن قرار می‌دهد.

از آنجایی که هیچ قابلیت دیداری برای بررسی وضعیت گوشی خود در برابر سایت های استخراج وجود ندارد، در سایتی که شرکت اپرا ابجاد کرده است، اگر دستگاه شما به صورت نخواسته در حال استخراج ارزهای دیجیتال باشد، شما را مطلع می‌کند.

می‌توانید با مراجعه به سایت www.cyptojackingtest.com از طریق مرورگر موبایلی یا دسکتاپی خود، اطلاعات لازم را در این مورد ببینید. البته توجه داشته باشید که برای استفاده از این سایت، باید از مرورگر اپرا استفاده کنید. با رفتن به این سایت، بر روی دکمه «Start» کلیک کنید. در صورت نصب نبودن اپرا روی گوشی شما ، می‌توانید از طریق همین سایت به صورت رایگان آن را دانلود کنید.

منبع: phonearena

مطالب مرتبط :


بیت کوین به شکل میکروتراشه درمی آید

برخی از شرکت های فعال در بازار ارزهای دیجیتال دارند روی میکروچیپ های کاشتنی کار می کنند. ایده این شرکت های داده کاو، حفظ امنیت ارز دیجیتال و کلیدهای رمزنگاری نسبت به کیف پول آنلاین است. این شرکت ها اعتقاد دارند با رواج پول های دیجیتالی و بالا رفتن ارزش پول هایی مانند بیت کوین و ورود این پول ها در معاملات و خریدهای روزانه، احتمال سرقت سکه های مجازی افزایش پیدا می کنند.

 

این شرکت ها یک کپسول با نام BiChip ساخته اند که ابعادی دو در 21 میلی متر دارد و 888 بایات ظرفیت دارد. این کپسول در زیر پوست دست کاشته می شود. این کپسول در واقع یک تراشه بسیار ریز است که کاملا قابلیت برنامه ریزی را دارد.

این شرکت ها، کپسول های BiChip را زیر پوست بسیاری از مشتریان خود نصب کرده اند و متوجه شدند که این تراشه هیچ مشکلی برای آنها به وجود نیاورده است.

این میکروچیپ می تواند از طریق NFC یا RFID با دستگاه های دیگر ارتباط برقرار کند و کاربران به جای کیف پول آنلاین، از طریق آن در خریدهای روزانه پول پرداخت کنند.

میکروچیپ های پول دیجیتالی نیازی به باتری یا شارژ ندارند و از طریق آنتن های NFC انرژی خود را تغذیه می کنند. روی این میکروچیپ می توان صد هزار بار اطلاعاتی را نوشت و پاک کرد. بنابراین نیازی به تعویض سریع آن وجود ندارد. سازندگان ادعا می کنند که هر میکروچیپ حدودا 10 سال عمر کند.

بیت کوین به شکل میکروتراشه درمی آید

روی این کاشتنی ها می توان حدود 26 کلید خصوصی کوچک 33 کارکتری را به همراه اطلاعات مورد نیاز دیگر ذخیره کرد. البته برای کاربران با ظرفیت های بالاتر می توان از سیستم رمزنگاری BIP–38 استفاده کرد که طول کلیدها را به 58 کاراکتر افزایش می دهد.

اسکن این میکروچیپ ها نیز بسیار ساده است و هیچ خطری برای دست یا سلامتی انسان ندارد. کافی است فرد مورد نظر دستش را نزدیک یک بارکدخوان یا اسکنر NFC بگیرد و پرداخت مجازی خود را انجام دهد.

تاکنون این میکروچیپ برای ارزهای دیجیتال رایجی مانند بیت کوین، اتریوم، ریپل و لایت کوین ساخته شده است که البته برای ریپل به خاطر سرعت بالای ساخت و تولید یک سکه مجازی بهتر جواب داده است. به علاوه، معامله با ریپل مقرون به صرفه تر است و سود بیشتری به شرکت های سازنده میکروچیپ می رساند.

برخی از شرکت های فعال در بازار ارزهای دیجیتالی نمونه میکروچیپ های ساخته شده را به دست مشتریان خاص تزریق می کنند تا آزمایش ها و ارزیابی های خود را انجام دهند.

همان اندازه که سازندگان میکروچیپ های ارز مجازی اعتقاد دارند، این فناوری در سال 2018 به یک جریان اصلی بازار تبدیل می شود. مخالفان اعتقاد دارند این روش جواب گو نیست و تا یک دهه آینده هم فراگیر نمی شود. آنها می گویند مردم با پرداخت های مبتنی بر کارت راحت تر هستند و کاشتنی ها هنوز به بلوغ خود نرسیده اند.

منبع : trustedreviews

بیت کوین به شکل میکروتراشه درمی آید