سفارش تبلیغ
صبا ویژن

لاین، در پی عرضهی ارز دیجیتال خود است!

پیام‌رسان لاین نیز در پی معرفی یک ارز دیجیتال منحصربفرد است!

 

این روزها بازار ارز مجازی بیت کوین بسیار داغ شده است و همه جا اخباری از اعتبار بالای این ارز و سرمایه گذاری های مکرر در آن شنیده می شود. دولتهای زیادی در مورد سرمایه گذاری روی این ارز به مردم و شهروندان خود هشدار داده اند و به طور مستمر از اعتبار پوچ و حبابی شکل آن حرف گفته اند.

اکنون گزارش گردیده که پیام رسان محبوب لاین که در میان مردم ژاپن و سایر کشورها طرفداران زیادی دارد، تصمیم گرفته در عرصه ارزهای رمزنگاری شده پا گذاشته و پلتفرم های شبیه به بیت کوین ماینینگ یا اکتساب و استخراج ارز مجازی رمزنگاری شده را به صورت مخصوص برای خود ایجاد کند.

لاین، در پی عرضه‌ی ارز دیجیتال خود است!

به گفته مراجع آگاه، متخصص ها و مسئولان این پیام رسان که دفتر آن در شهر توکیوی ژاپن مستقر شده است، هم اکنون در حال مذاکره با شرکت های دیگری می باشند که در راستای ایجاد و استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده فعالیت می کنند. لاین خواستار افزودن امکان تبادل و اکتساب ارزهای دیجیتالی به پلتفرم مخصوص خود تحت عنوان “لاین پرداخت” یا Line Pay است. به موجب افزودن این قابلیت، علاوه بر امکان انجام پرداخت‌های مرسوم میان بانکی، امکان استفاده از ارزهای مجازی در پرداخت ها و همچنین استخراج این ارزها فراهم خواهد شد.

پلتفرم لاین پرداخت، در سال 2014 ایجاد شد. کاربران این نرم افزار میتوانند با استفاده از پلتفرم لاین پی در سراسر ژاپن، تبادلات بانکی و مالی خود را به انجام برسانند.

لاین، در پی عرضه‌ی ارز دیجیتال خود است!


مدیرعامل شاپرک: بهحتم آینده بسیار درخشانی بر روی بلاکچینها وجود

محسن قادری مدیرعامل شاپرک در میزگرد ارزیابی ارزهای دیجیتال همزمان با برپایی هفتمین سمینار بانکداری الکترونیک و نظام پرداخت‌ها با بیان اینکه امروزه به جای مبحث پول در گردش؛ بحث کلیدی سامانه بانکی فناوری بلاک‌چین است، مسائلی را عنوان کرد.

 

مدیر عامل شاپرک اعلام کرد:

اگر سوار موج بلاک چین و ارزهای دیجیتال نشویم، غرق می شویم و از دنیا عقب خواهیم افتاد.

به نقل از خبرگزاری ایبِنا، محسن قادری در کارگروه بررسی ارزهای دیجیتال در هفتمین همایشنظام‌های پرداخت و بانکداری الکترونیکی اظهارداشت:

در حال حاضر موضوع بلاک چین در حال تغییر دادن کل پارادایم سیستمی در دنیا است و ما در ایران نیز باید این موضوع را به صورت صحیح و دقیق مورد بررسی قرار دهیم تا با تحولات تاثیر گذار جهان همراه شویم.

به استقبال تغییرات برویم

مدیر عامل شاپرک در ادامه گفت:

تمرکز ما در ایران باید روی تغییرات باشد و با نگاه باز به استقبال اینگونه تغییرات برویم.

قادری در ادامه این نشست با بیان یک آمار اعلام کرد:

 در 61 کشور دنیا، نزدیک به 57 درصد این گونه کشورها قوانین نحوه برخورد با بلاک چین را نوشته اند اما اجرا نکرده اند و 3 درصد حاکمیت ها نیز با آن مخالفت کرده اند و در عین حال 14 درصد اینگونه کشورها اعلام کرده اند که مساله ارزهای الکترونیک را پذیرفته اند.

ریسک ارزهای دیجیتال

وی با بیان اینکه باید با این موج همراه شویم، افزود:

در حال حاضر همه در ایران به خاطر ریسک بالای ارزهای دیجیتال با بی اعتمادی به آن نگاه می کنند و برای همه، این رویداد همانند اتاق تاریکی است که هیچ چیز در آن مشخص نیست.

مدیرعامل شاپرک: به‌حتم آینده بسیار درخشانی بر روی بلاک‌چین‌ها وجود خواهد داشت

تعریف یک پروژه

مدیر عامل شاپرک افزود:

در دنیا استفاده از بیت کوین و اساسا ارزهای دیجیتال در حال گسترش و پیشروی است و می بایست با تحلیل های همه جانبه و تعریف یک پروژه با مشارکت دولت، مجلس، صنایع،اقتصاددانان و … نسبت به روشن شدن تکلیف این مسئله اقدام کنند.

همچنین، به نقل از وب سایت راهنمای سفر من؛ محسن قادری گفت:

75 درصد از ماینرها یا داده کاوهای ارز دیجیتال بیت کوین‌های موجود در ایران، در کشور چینمستقر می باشند و این در حالی هست که بیت کوین توان دارد به ایجاد تورم منفی در کشورها دامن زده و مانع از رشد اقتصادی گردد. در نتیجه می بایست در این زمینه اقتصاددان ها تئوریهای مشخصی را عرضه دهند.

وی با بیان اینکه گفت وگو از ارز دیجیتال ملی در دنیا چندان موفق نبوده هست، اضافه کرد:

این در حالی است که میتوان با یک به یک کردن ارز دیجیتال به پشتوانه دلار انتظار موفقیت چنین ابزارهایی را داشت چون که راه حلی جز سوار شدن بر موجی که از بستر تکنولوژی به راه افتاده نداریم.

مدیرعامل شاپرک با اشاره به بعضی هدف گذاری ها و فرآورده های نوین از سوی شرکت IBM در راستای کنترل تبادل پول اظهار کرد:

ادعای اینکه بانک مرکزی قصد ندارد شیوه های جدید را به کار گیرد درست نیست و می بایست استفاده از بلاک چین به طور مستمر جلو رود.

به گفته وی اگر ارزدیجیتال ملی به پشتوانه یک به یک با اسکناس قرار گیرد چنین پولی قابل تکیه هست.

قادری ضمن اشاره به اینکه هیچ وقت در ایران تشکیل تیم به نتیجه و موفقیتی دست نیفتاده است، اظهار کرد:

با تشریح پروژه برای به کارگیری و تست بلاک چین ها و حتی طرح مبحث در مجلس و قوه قضاییه، میتوان به استقبال فناوری های نو رفت. تا در این صورت وقتی روزی بلاک چین در شبکه پولی و اکتساب و کار به وجود آمد؛ به صورت مثال در صنعت بیمه، هیچ بیمه گذاری به سراغ پر کردن فرم درخواست بیمه نخواهد رفت و به صورت حتم آینده بسیار درخشانی بر روی بلاک چین ها وجود خواهد داشت.

مدیرعامل شاپرک: به‌حتم آینده بسیار درخشانی بر روی بلاک‌چین‌ها وجود خواهد داشت


اقتصاددان وال استریت: بیت کوین تا 1000 دلار سقوط خواهد کرد !

پیتر بوکوار، کهنه کار وال استریت یک سقوط شدید را برای ارزهای دیجیتال پیش‌بینی کرد.

 

به گزارش سی‌ان‌بی‌سی، او از سرعت رخ داد این اتفاق، مطمئن نیست اما معتقد است که این اتفاق دیر یا زود خواهد افتاد.

او در برنامه Futures Now سی‌ان‌بی‌سی اظهار داشت:

وقتی نمودار چیزی مثل بیت کوین به این شکل سهمی شود، معمولا در همان جایی که سهمی آغاز شده است هم به پایان می‌رسد.

بروکوار، از اقتصاددانان رنامه‌های سی‌ان‌بی‌سی، معتقد است که بیت‌کوین در معرض خطر سقوطی 90 درصدی از سطح کنونی خود است. او بیت‌کوین را یک حباب کلاسیک خواند.

وی افزود:

از اینکه در طول سال جاری قیمت بیت کوین به 1000 تا 3000 دلار کاهش یابد، تعجب نخواهم کرد.

پادشاه ارزهای دیجیتال، کمتر از 12 ماه پیش، به این محدوده قیمتی رسیده بود. قیمت بیت کوین امروز به دلیل اخبار فشار دولت بر صرافی های کره جنوبی در همکاری با بانک ها، حدود 10 درصد کاهش یافت.

بروکوار علت این سقوط احتمالی در آینده را، افزایش نرخ بهره در سراسر جهان می داند. او سیاست‌گذاری‌های مالی تسهیل شده بانک‌های مرکزی را که برای آرام کردن تاثیرات بحران مالی جهانی طراحی شده بود، علت رشد سریع ارزهای دیجیتال دانست.

بروکوار در مصاحبه روز پنج‌شنبه خود این سوال را مطرح کرد:

آیا اگر ما هرگز سیاست‌گذاری تسهیلات کمی را مطرح نمی‌کردیم، اصلا ارز دیجیتالی به وجود می‌آمد؟

او پیشبینی کرد که وقتی بازار بیت کوین افت شدیدی داشته باشد، رفتار سرمایه‌گذاران در برابر دارایی های پر خطر تغییر خواهد کرد. بروکوار همچنین گفت که احتمالا بازار سهام هم تحت تاثیر آسیب‌های جانبی این رخداد قرار خواهد گرفت اما همه این تاثیرات بر اساس تاثیرات روانی خواهد بود نه این که ایرادی اساسی در اقتصاد به وجود بیاید.

منبع : cnbc

اقتصاددان وال استریت: بیت کوین تا 1000 دلار سقوط خواهد کرد !


چراغ سبز وزیر ارتباطات برای حرکت به سمت ارز دیجیتال!

وزیر ارتباطات با حضور در همایش سالانه‌ی بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت،‌ طراحی نقشه‌ی راه توسعه‌ی شبکه‌ی بانکی به‌‌سمت فناوری بلاک‌چین را ضروری دانست.

 

محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در جریان همایش سالانه‌ی بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، نظرات خود در خصوص ضرورت حرکت شبکه‌ی بانکی به سمت به‌کارگیری فناوری مبتنی بر بلاک‌چین را با حاضران به اشتراک گذاشت.

جهرمی ضمن اشاره به انجام بیش از 80 درصد تراکنش‌های بانکی بر بستر اپراتورها به‌ لطف فناوری‌های نوین پرداخت، در خصوص آینده‌نگری مسئولان امر گفت:

یکی از مسئولیت‌های جمع حاضر این است که نقشه‌ی راه توسعه‌ی شبکه بانکی را به سمت ?بلاک‌چین طراحی کند. متأسفانه این موضوع و عدم آینده‌نگری در آن، ضررهای بسیاری را متوجه مردم کرده و باعث خروج ارز از کشور شده است. نه‌تنها مردم، بلکه بسیاری از مسئولین نیز با این موضوع آشنا نیستند.

جهرمی معتقد است که چنانچه توسعه‌دهندگان فناوری نوین بانکی فعلی بر پایداری آن، بدون لزوم پیشرفت، پافشاری کنند،‌ حرکت کشور در مسیر ترقی و پیشرفت را با وقفه مواجه خواهند کرد.

وزیر ارتباطات با اشاره به لزوم توجه به مدل اقتصادی کشورهای مختلف در زمینه‌ی اقتصاد دیجیتال برای دور نماندن از توسعه، تأیید کرد که در سال آینده، اقتصاد دیجیتال بخشی از برنامه‌ی بودجه‌ی دولت خواهد بود. جهرمی اعتراف می‌کند که به‌‌ دلیل وجود انحصار در نظام پرداخت، کسب‌وکارهای نوپا با مانع بزرگی در این بخش مواجه هستند. وزیر ارتباطات در ادامه خاطرنشان کرد:

البته ما منتظر نظام بانکی نماندیم و شیوه‌نامه‌ای را برای پرداخت آنلاین از طریق اپراتورها تدوین و ابلاغ کردیم تا هم‌راستا با نظام بانکی کار پیش رود؛ ولی هیچ‌چیزی [به] اندازه‌ی نظام بانکی در این مهم اثرگذار نیست.

جهرمی در پایان گفت:

«به‌تازگی دستورالعملی برای جلوگیری از حضور بانک‌ها در سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر ابلاغ شده؛ اما حاصل دستورالعمل یادشده این است که بانک‌ها در چنین سرمایه‌گذاری‌هایی حضور نداشته باشند و این مسئله ما را از اهدافمان عقب می‌اندازد

نقشه راه بلاک‌چین تدوین می‌شود

به نقل از رسانه راه پرداخت؛ پیش‌نویس سند استراتژی اقتصاد دیجیتالی با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، و بانک مرکزی در حال تدوین است.

محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاحیه هفتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با اعلام این خبر گفت:

قطعا در سال آینده، اقتصاد دیجیتالی بخشی از برنامه بودجه‌ای دولت به مجلس خواهد بود.

او با تاکید بر ضرورت پرداختن به اقتصاد دیجیتالی، افزود:

آمادگی داریم نشستی را با حضور فعالان شبکه بانکی برای لحاظ کردن دیدگاه‌ها و نظرات آنها در تدوین این سند برگزار کنیم.

آذری جهرمی، با اشاره به تحولات روز دنیا در حوزه اقتصاد دیجیتالی و پرده‌برداری از آن در مدل اقتصادی کشورها گفت:

«بلاک‌چین به عنوان یک واقعیت خواهد آمد. از این رو، باید نقشه راه آن را استخراج کنیم.»

به گفته او، تبادلات بیت‌کوین در صرافی‌ها، متضرر شدن مردم و خروج ارز از کشور ما را مجبور به پیشرو بودن و آگاهی بخشیدن می‌کند.

جهرمی که به وزیر استارتاپ‌ها شهره شده، در بخشی از سخنرانی خود به کسب‌وکارهای نوپا به عنوان بازیگران مهم اقتصاد دیجیتالی اشاره کرد و گفت:

«این بازیگران برای توسعه کسب‌وکار خود، امروز مانع دارند.»

وزیر ارتباطات تاکید کرد:

«عدم ورود شبکه بانکی به حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر، ما را از رسیدن به اهداف اقتصاد دیجیتالی عقب می‌اندازد.»

چراغ سبز وزیر ارتباطات برای حرکت به‌ سمت ارز دیجیتال!

جهرمی در بخش دیگری از سخنانش به انجام بیش از 80 درصد تراکنش‌های فروش کارت‌های شارژ از طریق شبکه الکترونیکی بانکی خبر داد و گفت:

«در گذشته نزدیک به چهار درصد فروش کارت‌های شارژ به واسطه شبکه بانکی انجام می‌شد، در حالی‌که امروز 80 درصد تراکنش‌ها از این کانال عبور می‌کند و نیازی به حضور فیزیکی افراد نیست. با وجود این، گزارش‌هایی به دست آمده که حکایت از به نقطه اشباع رسیدن توسعه این شبکه دارد، تا جایی‌که امروز بالغ بر یک میلیون دستگاه POS غیرفعال در فروشگاه‌ها داریم و باید طرحی نو دراندازیم.»

او با بیان اینکه تبدیل هزینه‌های سنتی به هزینه‌های دیجیتالی هنر نیست، بلکه مهم افزایش بهره‌وری است، گفت:

«وقتی یک فناوری را ایجاد کردیم و حالا عمرش رو به پایان است، باید در انجام پژوهش‌های جدید سرمایه‌گذاری کنیم و سراغ نسل جدید فناوری برویم.»

جهرمی همچنین با اشاره به اینکه بیش از 60 درصد شکایات ثبت شده در پلیس فتا مربوط به برداشت‌های غیر مجاز بانکی است، گفت:

«با توجه به افزایش فراگیری پرداخت‌های الکترونیکی در ایران، و با توجه به محدودیت‌های استفاده از کارت‌های اعتباری، از تمامی مسئولان بانکی می‌خواهم برای این مساله وقت بگذارند؛ چرا که اعتماد مردم در نظام بانکداری الکترونیکی، یکی از پایه‌های رشد اقتصادی است.»

وزیر ارتباطات تصریح کرد:

«با توجه به حجم بسیار زیاد جرایم بانکی، اگر برای جلوگیری از کلاهبرداری‌ها و برداشت‌های غیرمجاز برنامه‌ریزی نشود، و دستگاه انتظامی توان رسیدگی به این حجم از تخلفات را نداشته باشد، آنگاه پلیس فتا فناورستیز می‌شود، و به استفاده از روش‌هایی رو می‌آورد که مانع خواهند بود.»

جهرمی، نخستین وزیری است که بعد از انقلاب سال 1357 متولد شده و به هیات دولت راه یافته است. برخی از کسب‌وکارهای استارت‌آپ‌ها در روزهای قبل از رأی‌گیری با هشتگ #وزیر_استارتاپا از او که جوان‌ترین عضو کابینه ریاست جمهوری است، حمایت و مطالبه‌گری کردند.

چراغ سبز وزیر ارتباطات برای حرکت به‌ سمت ارز دیجیتال!


ناصر حکیمی: توصیهای برای خریدن یا نخریدن بیتکوین نداریم

ناصر حکیمی، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی اعلام کرد؛ بانک مرکزی هیچگونه توصیه‌ای برای خریدن و یا نخریدن بیت‌کوین ندارد.

 

به نقل از خبرگزاری ایبِنا، ناصر حکیمی در نشست ارزهای دیجیتال در هفتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداختی در پاسخ به این سوال که « توصیه شما به خریداران ارزهای دیجیتال به خصوص بیت کوین چیست؟» گفت:

ما معمولا توصیه‌ای در این خصوص نمی‌کنیم چرا که اگر بگوییم خوب است یا بد، مردم می‌روند و می‌خرند.

وی تاکید کرد که در شرایط فعلی و با توجه به اطلاعات بازار؛ «باید چه کار کرد؟» فراتر از توصیه است. حکیمی در ادامه تصریح کرد:

در حال حاضر انواع و اقسام ارزهای دیجیتال وجود دارد. حتی یک جمع بندی واحد در سطح دنیا در این خصوص نداریم.

معاون فناوری های نوین بانک مرکزی با تاکید بر اینکه گیجی سیستم پولی در خصوص ارزهای دیجیتال وجود دارد، افزود:

هر جایی که بخواهیم مقررات گذاری کنیم یک بخشی پیدا می شود که شامل مقررات گذاری نمی شود. در تعاریف مختلف می خواهند بگویند اگر ارز است یا پول چه پشتوانه ای دارد. یک زمانی می خواهد تا این را به عنوان یک مفهوم جدید کنار مفاهیم موجود داشته باشیم.

وی با بیان اینکه برخی می گویند ارزهای دیجیتال یک سری از خواص پول را دارد و نباید مالیات دهد، گفت:

اما در مقابل یک عده حکم می کنند که باید مالیات بدهد. به گفته حکیمی، در سطح بین المللی هم برای این موضوع احتیاط وجود دارد و ما هم در بانک مرکزی در این خصوص احتیاط می کنیم و می گوییم در حال بررسی هستیم.

ناصر حکیمی: توصیه‌ای برای خریدن یا نخریدن بیت‌کوین نداریم

حکیمی با تاکید براینکه شفاف تر از این نمی توانیم درباره ارزهای دیجیتال چیزی بگوییم، تصریح کرد:

خیلی از جاها فضای آزمایشگاهی برای بررسی اثرات این ارزهای دیجیتال بر سایر کسب و کارها فراهم کرده اند تا سیاست های خود را برآن اساس تدوین کنند.

معاون فناوری های نوین بانک مرکزی با اشاره به اینکه در هیچ جای دنیا درباره خریدن یا نخریدنبیت کوین و … هیچ اظهارنظری نمی کنند، افزود:

در دنیا هم منتظرند تا بازار جایگاه خود را در این خصوص پیدا کند ولی آنچه برای ما روشن است این است که یک یا چند ارز دیجیتال داخل کشور داشته باشیم که می تواند در حوزه ها و قراردادهای مختلف باشد یا ابزاری جایگزین ابزارهای موجود باشد. باید برنامه ای بگذاریم که مجموعه ای از ارزهای دیجیتال شکل بگیرد و تاثیرات آن را بسنجیم و بعد سراغ آن برویم.

حکیمی در ادامه در پاسخ به این سوال که «آیا دولت نمی خواهد بعنوان مرجع بالا دستی،قانونی برای جلوگیری از تخلفات در حوزه فین تک ها وضع کند؟» گفت:

امنیت یک کالای عمومی است که از وظایف حاکمیت است. میزان ورود حاکمیت به دهانه امنیت ملاک ماست. هر چقدر حاکمیت و ملی در این موضوع زیاد شود درست نیست چراکه این تعامل دو طرفه است.

وی با بیان اینکه در این حوزه هم نمی توان گفت که فقط حاکمیت باید مقابله کند یا راه را باز بگذارد چراکه این فضا باید تعاملی باشد، تصریح کرد:

باید فضایی مهیا شود که در آن کسب و کارها به فعالیت خود بپردازند ولی مقام ناظر هم به آنها نظارت داشته باشد و مراقبت کند که خلافی مرتکب نشود.

معاون فناوری های نوین بانک مرکزی تصریح کرد:

حاکمیت ما در داخل کشور عادت کرده که هر وقت با پدیده ای مواجه می شود سریع واکنش نشان دهد. درحالی که نیاز نیست سریع واکنش نشان داد بلکه باید کمی صبوری کرد.

حکیمی با بیان اینکه ما یکسری مشکل در روابط تجاری و بین المللی داریم، افزود:

ارتباطات بین دستگاه های موجود اقتصادی با استفاده از فناوری بلاک چین خیلی موقعیت خوبی است که از ضوابط و استانداردهای اداری نجات پیدا کنید.

ناصر حکیمی: توصیه‌ای برای خریدن یا نخریدن بیت‌کوین نداریم